Tel. +34 93 490 79 00
Branding

BRANDING

Estratègies, creació i desenvolupament de marques i d'identitats corporatives

Les marques ja no són un luxe només a l'abast de les grans organitzacions. Avui, amb la irrupció de nous canals de contacte amb el consumidor, les marques es troben més exposades que mai. Els consumidors i usuaris exigeixen a les marques un comportament i un perfil d’alt nivell, sigui quin sigui la seva dimensió en el mercat. Les empreses es veuen en la necessitat de tenir les seves marques en les millors condicions possibles per a ser “examinades” pel consumidor/usuari i per la pròpia organització.

Des de Bluemap Consulting Group analitzem i proposem les millores necessaries per a explotar tot el potencial de les marques, optimitzant els seus valors i preparant-les per al creixement o per a nous escenaris competitius. Alineem la promesa de marca (màrqueting) amb l'organització (recursos humans) , les finalitats de vendes (comercial) i les exigències del mercat (consumidor/usuari/client) per a rendibilitzar-ne al màxim el seu ús. Som experts en la creació de noves marques o en la construcció de valor de marques ja existents. Tenim una visió del “branding” com una disciplina de 360º que avarca tots els camps de l'empresa i tots els seus punts de contacte.

- Creació de marques i noms comercials.
- Anàlisi i estratègia de marca.
- Arquitectura de marques.
- Construcció interna i externa de la marca.
- Planificació de la presència online de la marca.
- Creació i desenvolupament de la identitat corporativa.

​L'objectiu de Bluemap Consulting Group: construir marques útils als objectius de les organitzacions, que siguin dimensionables en el temps, que tinguin impacte social, que siguin flexibles als canvis i actuïn com a motor d’una rel·lació d’èxit amb els clients, consumidors o usuaris.

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacteu-nos