Tel. +34 93 490 79 00
Business Strategy

BUSINESS STRATEGY

Consultoria d'estratègia i models de negoci


En molts casos, la dinàmica del dia a dia a les organitzacions, plena d’imprevistos i marcada pels problemes del curt termini, fa difícil mantenir la visió estratègica, malgrat sigui cada cop més necessària per no veure’s atrapat en models de gestió reactius. També, sovint, l’oportunitat del moment fa prendre iniciatives de negoci sense disposar d’una estratègia clara, augmentant la incertesa i els riscos futurs.

Des de Bluemap Consulting Group ajudem a elaborar o re-dissenyar models i plans de negoci, ja sigui per a empreses que estiguin en fase inicial com per les consolidades que busquin augmentar la competitivitat o pensin en el creixement. Estructurem estratègies a mida que enllaçem amb els plans operatius, contribuint a la seva coordinació. La nostra manera de treballar permet pensar en el llarg termini i, a la vegada, començar a proposar solucions que aportin resultats immediats.

- Plans estratègics
- Disseny o revisió de models de negoci
- Coordinació de plans estratègics i operatius
- Gestió del canvi cultural i alineació amb els plans estratègics.

L'objectiu de Bluemap Consulting Group: facilitar estratègies sostenibles en el temps que alineïn a les organitzacions en la consecució dels objectius a curt termini amb els de futur, per optimitzar al màxim els recursos, focalitzar esforços i minimitzar riscos.

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacta