Tel. +34 93 490 79 00
Marketing i Branding

MARKETING

Serveis de marketing i externalització del departament de marketing


Els consumidors i usuaris es troben saturats per ofertes, productes i marques lluitant per la preferència. Les antigues solucions a la indiferenciació: la inversió massiva en publicitat, la promoció, la guerra de preus… han perdut la seva efectivitat.

A Bluemap Consulting Group sabem que per atraure l’atenció del consumidor/usuari i disposar de més opcions de compra, s’han de desenvolupar estratègies de màrqueting creatives, fresques i innovadores, però des del coneixement de les necessitats específiques del consumidor.

Entenem el màrqueting no només com una disciplina en la gestió dels negocis, sinó com un sistema de pensament, una cultura empresarial, que orienta a les organitzacions cap a l’èxit.

- Plans de màrqueting i plans promocionals.
- Models d’orientació al mercat i al consumidor.
- Planificació de llançaments de productes.
- Disseny i desenvolupament de packaging.
- Estudis de mercat i del consumidor.
- Externalització de serveis de màrqueting.

L'objectiu de Bluemap Cosulting Group: oferir solucions de màrqueting integrals, efectives i senzilles de gestionar per als nostres clients, que generin valor independentment del pressupost disponible.

BRANDING

Estratègies, creació i desenvolupament de marques i d'identitats corporatives

Les marques ja no són un luxe només a l'abast de les grans organitzacions. Avui, amb la irrupció de nous canals de contacte amb el consumidor, les marques es troben més exposades que mai. Els consumidors i usuaris exigeixen a les marques un comportament i un perfil d’alt nivell, sigui quin sigui la seva dimensió en el mercat. Les empreses es veuen en la necessitat de tenir les seves marques en les millors condicions possibles per a ser “examinades” pel consumidor/usuari i per la pròpia organització.

Des de Bluemap Consulting Group analitzem i proposem les millores necessaries per a explotar tot el potencial de les marques, optimitzant els seus valors i preparant-les per al creixement o per a nous escenaris competitius. Alineem la promesa de marca (màrqueting) amb l'organització (recursos humans) , les finalitats de vendes (comercial) i les exigències del mercat (consumidor/usuari/client) per a rendibilitzar-ne al màxim el seu ús. Som experts en la creació de noves marques o en la construcció de valor de marques ja existents. Tenim una visió del “branding” com una disciplina de 360º que avarca tots els camps de l'empresa i tots els seus punts de contacte.

- Creació de marques i noms comercials.
- Anàlisi i estratègia de marca.
- Arquitectura de marques.
- Construcció interna i externa de la marca.
- Planificació de la presència online de la marca.
- Creació i desenvolupament de la identitat corporativa.

​L'objectiu de Bluemap Consulting Group: construir marques útils als objectius de les organitzacions, que siguin dimensionables en el temps, que tinguin impacte social, que siguin flexibles als canvis i actuïn com a motor d’una rel·lació d’èxit amb els clients, consumidors o usuaris.

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacta