Tel. +34 93 490 79 00
Barcelona Cicle de l’Aigua
Branding i identitat visual

Barcelona Cicle de l’Aigua

Bluemap ha dissenyat la nova marca de Barcelona Cicle de l’Aigua S.A. Aquesta societat, realitza serveis relacionats amb el cicle de l’aigua, les platges, el litoral i el medi ambient, fent front a un nou enfoc en la gestió dels recursos i les infraestructures hídriques de la ciutat de Barcelona.

Nova marca

Per l’equip de Bluemap, aquest projecte ha significat un repte en la proposta d’una identitat visual capaç de transmetre codis similars als que ja utilitzen altres marques municipals. Amb aquest objectiu s’ha desenvolupat un disseny simple i funcional, amb la finalitat que pugui conviure amb els logotips de l’Ajuntament de Barcelona. A la vegada, incorpora elements que expliciten l’àmbit d’acció: la gestiò eficient d’un recurs escàs i preuat com és l’aigua.

  • TOPIC:
    Branding
  • Date:
    12 maig 2015
Sempre hem trobat en Bluemap un equip de col·laboradors de marketing digital i branding primer nivell: efectius i enfocats a obtenir resultats. Sempre s'han adaptat a les nostres necessitats, oferint-nos allò que exactament necessitem per a la marca Sant Pere de Clarà.
Pilar Figueras – Co-propietària