Tel. +34 93 490 79 00
Feria de Abril Barcelona

Feria de Abril de Catalunya

La Feria de Abril de Catalunya és un dels esdeveniments de cultura popular més multitudinaris d’Espanya. La seva llarga tradició i el seu caràcter obert fan que, any rera any, aconsegueixi superar les seves xifres d’assistència. Malgrat tot, aquest gran èxit obtenia poc ressò en els mitjans de comunicació, a internet i a les xarxes socials.

Difussió a premsa i Xarxes Socials

Bluemap Consulting Group va ocupar-se de dissenyar i executar l’estratègia de comunicació de la Fundación FECAC, entitat organitzadora de la Feria de Abril de Catalunya, a les xarxes socials i a la premsa tradicional, monitoritzant totes les mencions produïdes sobre l’esdeveniment, connectant amb els influenciadors , difonent les activitats de la Feria i gestionant el community management.

  • TOPIC:
  • Date:
    27 juny 2014
Sempre hem trobat en Bluemap un equip de col·laboradors de marketing digital i branding primer nivell: efectius i enfocats a obtenir resultats. Sempre s'han adaptat a les nostres necessitats, oferint-nos allò que exactament necessitem per a la marca Sant Pere de Clarà.
Pilar Figueras – Co-propietària