Tel. +34 93 490 79 00
Qui som

Bluemap Consulting Group

Un equip flexible i multidisciplinar

Bluemap Consutling Group és una companyia fundada i dirigida per Josep Mensa i Oriol Flo, amb el suport d’una xarxa i un equip de professionals multidisciplinaris, disposats a oferir serveis externs en les àrees d’Estratègia de Negoci, Comercial/Vendes, Màrqueting (Offline i Online), Branding, Packaging, Comunicació, Research, Reputació de Marca i Impuls d'Startups.

Josep Mensa

Josep Mensa, Soci Director, format a l’IESE Business School i a la UB (Ciències Econòmiques i Empresarials), compta amb una dilatada experiència professional en els sectors de Consultoria, Gran Consum, Mitjans de Comunicació i Serveis en diferents posicions dins l’àmbit comercial, de màrqueting i gerencial, tant en companyies nacionals com multinacionals líders o amb vocació de ser-ho. Acostumat a gestionar equips multidisciplinaris i en situacions compromeses, combina una mentalitat creativa, estructurada i metòdica amb una gran capacitat d’adaptació per a gestionar i entendre diferents mercats, sectors i models de negoci.
En Josep és membre actiu de MKT – Asociación de Marketing de España – i de l'AIC – Association of Independent Consultants -

Oriol Flo

Oriol Flo, Soci Director, compta també amb una llarga trajectòria, com a manager i com a professional independent, dedicada a la gestió de marques, disseny, comunicació i marketing en empreses de gran consum, de serveis i institucions. Llicenciat en Antropologia Cultural i Social per la UB, amb estudis de Disseny Gràfic i Packaging per l'escola LAI de Barcelona i format en Direcció de Comunicació i en Marketing per EADA Business School. Ha ampliat els seus coneixements en Gestió de Marca i Marketing en diferents cursos i seminaris especialitzats a IESE i ESADE. Va formar part de la primera promoció del programa d’Online Marketing Management d’EADA Business School i ha posat en pràctica els seus coneixements de Marketing Online en diferents projectes per a empreses i startups.

Algunes de les nostres experiències

Missió, Visió i Valors
Bluemap Consulting Group és un col·laborador estratègic que te com a missió, ajudar a empreses i institucions a solucionar problemes o necessitats dins les àrees corporativa, comercial i de màrqueting.
Bluemap Consulting Group te com a objectiu fomentar el pensament estratègic, per afavorir la sostenibilitat de les petites, mitjanes i grans organitzacions del nostre entorn, amb la creació de riquesa econòmica i social que això comporta.
Bluemap Consulting Group busca integrar els valors personals i professionals en la seva gestió. Les persones de Bluemap som:
- Entusiastes amb els nostres projectes
- Compromesos amb els objectius dels nostres clients
- Honestos en la nostra tasca professional
- Imparcials en qualsevol de les nostres recomanacions
- Humils a l’hora d’escoltar i d’analitzar els problemes
- Flexibles i amb esperit col·laboratiu al treballar en equip
- Rigorosos amb la nostra feina
- Creatius en les propostes de solucions

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacteu-nos