Tel. +34 93 490 79 00
Reputació de Marca

REPUTACIÓ DE MARCA

Anàlisi i gestió de la reputació de marca.

Avui les marques –personals, institucionals, de serveis o de productes- viuen permanent exposades als comentaris dels seus seguidors, usuaris o consumidors. L'evolució de les xarxes socials ha permès obrir nous canals de contacte entre marques i públics fent, cada cop més important, l’anàlisi, el seguiment i la gestió de la reputació que aixó genera.

A Bluemap, consultoria de negoci a Barcelona, analitzem la reputació de marca des de tots els angles, no només des de les xarxes socials, sinó des de tota l’activitat de comunicació online i offline. A més disposem de l'eina de gestió de la reputació Brand Rain, que ens permet:

- Monitoritzar i capturar tot el que faci referència a una marca, producte o empresa.
- Detectar el to dels missatges per saber si se'n parla be o malament.
- Crear sistemes d’alerta per estar preparats davant d’una crisis de reputació.
- Identificar als influenciadors i els mitjans que més afecten a la reputació de marca.
- Enviar informes automatitzats de tots els missatges capturats.
- Preparar estudis sobre la situació de la reputació de la marca amb propostes d’acció.

L’objectiu de Bluemap, consultoria de negoci, es vetllar per a una correcta gestió de la reputació que faci augmentar o preservi el valor de la empresa, tot identificant els punts de millora i oferint propostes d’acció amb resultats medibles.

Brand Rain

Sistema de monitorització i anàlisi de la reputació

Brand Rain és un Software desenvolupat per Anpro21, una empresa tecnològica participada per Bluemap Consulting Group. Brand Rain és el sistema de captura i monitorització més complert que existeix, essent capaç de capturar tot el que es diu sobre una marca, producte o persona als canals tradicionals (premsa escrita, ràdio... ) i canals online (blogs, xarxes socials, premsa digital...).

Bluemap Consulting Group ha desenvolupat, amb Brand Rain, nombrosos projectes d'analisi de la comunicació i de la reputació de marques, empreses i institucions.

Reculls de premsa

Brand Rain permet automatizar la confecció de dossiers de premsa, amb tot tipus de fonts i en format pdf, llestos per a ser impresos o visualitzar en pantalla.

Read more

Alertes de notícies

Tambè permet configurar alertes automatizades i personalitzades que s'envien a l'usuari si apareixen determinades notícies als mitjans d'informació o a internet.

Read more

Anàlisis mediàtics

Brand Rain extrau la informació per a poder evaluar l'efectivitat de la comunicació, amb dades d'audiència, valor econòmic, tipus de mitjà, autors...

Read more

Escolta activa

Brand Rain identifica el to dels missatges i evalua si el contingut és positiu, negatiu o neutre, permetent la escolta activa i la detecció de crisis de comunicació.

Read more

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacteu-nos