Tel. +34 93 490 79 00
Comunicació

COMUNICACIÓ

Estratègies de comunicació i campanyes de publicitat

El nou consumidor ha deixat de ser un subjecte passiu per a convertir-se en un expert i desconfiat dels “trucs” del màrqueting, que utilitza les noves tecnologies per compartir la informació amb altres usuaris i per parlar de tu a tu amb les marques.

A Bluemap Consulting Group, treballem la comunicació com un canal d’interacció, de diàleg amb el consumidor, no només com un element de visibilitat, sinó com una eina per a augmentar el valor percebut de l’empresa, en el seu context social, per a generar una demanda rendible i sostenible en el temps.

Desenvolupem campanyes tant per a accions de “Business to Business” com per a accions de “Business to Consumer”.

- Disseny de la comunicació corporativa (on-line/off-line).
- Gestió de la reputació corporativa (on-line/off-line).
- Sistemes de comunicació interna.
- Campanyes de publicitat i de premsa.
- Relacions públiques.
- Externalització de la Direcció de Comunicació.

L'objectiu de Bluemap Consulting Group: desenvolupar estratègies i campanyes de comunicació coherents, dinàmiques i eficaçes, per a qualsevol interlocutor de la marca o l’empresa, ja siguin campanyes internes, externes, per a grups d’opinió o públic en general.

Jordi Caupena

Comunicació i Gestió de Mitjans

Periodista especialitzat en gestió de mitjans d'informació.

Jordi Caupena

Comunicació i Gestió de Mitjans d’Informació a Bluemap Consulting Group

Exercint com a periodista des de fa més de 23 anys, Jordi Caupena forma part de l’equip de comunicació i gestió de mitjans d’informació de Bluemap Consulting Group. És especialista en gestió de crisis de comunicació i en la relació amb els mitjans d’informació. Ha treballat entre altres, per a TV3, Catalunya Ràdio, Agencia Efe, La Vanguardia… i és tertulià habitual de RNE.

En Jordi ha format part de diferents equips de comunicació d’administracions publiques i ha dirigit diverses campanyes polítiques. Tanmateix ha desenvolupat diferents projectes amb Bluemap Consulting Group amb l’objectiu d’obtenir notorietat als mitjans d’informació locals i nacionals, especialment en els apartats d’economia, comerç, cultura, política i societat.

Totes les campanyes de comunicació son degudament monitoritzades i analitzades per a garantir el retorn de la inversió dels nostres clients. Aquí en teniu alguns recents exemples d’èxits:

I2 Social Impact Investing

Clients: I2, QRenta, Gesirius

I2 va llançar, a inicis del 2017, el primer fons d'impacte social, orientat a empreses amb Responsabilitat Social i entitats sense ànim de lucre. El fons preveu arribar als 50 Milions€ en inversions al desenvolupament a través de l'African Development Bank, el Banc Mundial o el Banc Europeu d'Inversions (BEI). Bluemap ha fet la campanya de presentació als mitjans especialitzats com Expansión, Economia Digital, Economia y Negocios o Crónica Global entre altres.

Fira Internacional de Màgia - FIMAG 2016

Client: FIMAG, Ajuntament de Torroella de Montgrí, Patronat de Turisme Costa Brava

La Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí ha aconseguit posicionar-se com la fira referencial de Màgia del Sud d'Europa. El seu prestigi i la seva programació internacional han fet crèixer la seva reputació any rere any. Enguany el FIMAG ha comptat amb l'equip de comunicació de Bluemap per a organitzar, a Barcelona, la presentació a la premsa dels espectacles i la programació de la Fira.

33 Festival de Arte Flamenco de Catalunya

Client: Fundación Andacat, Ajuntament de Cornellà i 33 Festival de Arte Flamenco

Aquest és un dels festivals més antics i prestigiosos que existeixen. El seu caràcter multidisciplinar l’ha distingit com una mostra de les possibilitats evolutives en el món del Flamenco. Bluemap va organitzar la presentació als mitjans i la roda de premsa d’aquesta 33 edició del festival, amb la participació de dos dels millors artistes de l’escena actual del flamenco: Duquende i Arcángel , amb una destacada presència de mitjans de premsa i televisió.

Sugar Taxi

Client: Sugar Taxi - App per a la reserva de taxis

Sugar Taxi és una aplicació per a la reserva de taxis mitjançant geolocalització. Malgrat no ser de les primeres en sortir al mercat está gaudint d'un ràpid creixement degut a la seva senzillesa d'ús i efectivitat. Per a donar a conèixer l'aplicació s'ha fet un fort desplegament de RRPP i aparició a mitjans generalistes i especialitzats com La Vanguardia, Economía Digital, Tecnosfera, Radio 4, Barcelona TV i Els Matins de TV3 entre d'altres.

"Les Veus de Srebrenica"

Client: Fundació Districte 11

Celebrat al Born l’11 de Juny de 2015, aquest homenatge a les víctimes de la matança de Srebrenica, va esdevenir tot un èxit de convocatoria de premsa i posterior cobertura en mitjans. La noticia de l’efemèride va assolir una audiencia superior als 12 Milions d’impactes, amb la difussió a televisions generalistes com RTVE, La Sexta, TV3, Tele5, Antena3, BTV… Ràdios com RAC1 i Catalunya Ràdio i diàris d’àmplia tirada com El Periodico i La Vanguardia.

Boscos de Bruixes i Bandolers

Client: Associació de Municipis i Diputació de Girona

Boscos de Bruixes i Bandolers és un conjunt d’activitats turístiques compartides per cinc municipis de la Costa Brava durant 4 mesos. Aquesta iniciativa ha tingut un fort ressò als mitjans, assolint notorietat malgrat la complexitat de comunicar activitats de diversos municipis. Les notícies van assolir una audiencia de 14 Milions d’impactes, amb difussió a premsa (La Vanguardia, El Periodico, El Punt, Ara… ), a Ràdios i Televisions així com a webs, blogs de turisme i xarxes socials.

Feria de Abril de Catalunya

Client: Fundación Fecac

La Feria de Abril és l'esdeveniment de cultura popular més multitudinari de Barcelona. La seva tradició i el seu caràcter obert fan que cada any aconsegueixi superar les xifres d’assistència. Malgrat tot, aquest gran èxit obtenia poc ressò en els mitjans, a internet i a les xarxes socials. Bluemap Consulting Group va dissenyar i executar l’estratègia de comunicació de la Feria, aconseguint un abast en audiència de 29,5 Milions d'impactes a nivell estatal.

Demana una entrevista amb nosaltres

T'explicarem com et podem ajudarContacteu-nos